SDZ kleding kopen

Nieuwe SDZ kleding
SDZ heeft sinds het begin van het seizoen 2020/21 een nieuwe kledingleverancier: Macron.  Het nieuwe wedstrijdtenue en kleding zijn verkrijgbaar via de Macron webshop en kunnen thuis worden afgeleverd of in de SDZ shop op de club worden opgehaald. De oude kleding is verkrijgbaar in de SDZ shop op de club en via de SDZ Football 1920 webshop.

Openingstijden SDZ shop (Football 1920 kleding)

- woensdag 17h00-18h45

- donderdag 10h-17h00 en 18h15-18h45

- vrijdag 10h-17h45

Let op, er is geen pinautomaat aanwezig. Om te betalen plaats je ter plekke een bestelling in de webshop en rekent daar via iDeal af. Wij kunnen eventueel een QR-code voor je aanmaken waarmee je met iDeal kunt betalen.

Heb je een bestelling in de SDZ Football 1920 webshop geplaatst? Kom tijdens openingstijden langs bij het wedstrijdsecretariaat. Weet je niet zeker of je de juiste maat hebt? Kies dan voor 'Betaling bij afhalen'. Je past de kleding bij SDZ en betaalt ter plekke alsnog via de webwinkel.

Gebruikte kleding via SDZ Marktplaats
Naast het aanbieden van nieuwe kleding wil SDZ ook graag het hergebruik van kleding aanmoedigen. Te kleine of overbodige voetbalkleding en -schoenen kun je aanbieden via de
SDZ Marktplaats. Zorg ervoor dat wat je aanbiedt in goede staat is, of vermeld duidelijk wat er mankeert aan je kleding. Ben je op zoek naar bepaalde kleding? Ook dan kun je een advertentie plaatsen.

Overgang van oude naar nieuwe kledinglijn
De spelers uit de breedtesport mogen zowel het oude als het nieuwe wedstrijdtenue en trainingspak dragen. De oude tenues en trainingspakken die nog op voorraad zijn, worden tegen gereduceerd tarief verkocht via de SDZ webshop en de SDZ shop naast de kantine. Trainingspakken met SDZ embleem zijn niet verplicht voor de breedtesport.

Voor selectiespelers geldt dat ze in het Macron wedstrijdtenue spelen. Dit krijgen ze in bruikleen. Selectiespelers die geen broek, kousen, trainingspak  hebben, dienen deze zelf aan te schaffen (nieuwe Macron collectie).

Zie voor de prijzen (Macron en Football 1920): prijslijst
Zie voor de kledingvoorschriften: kledingvoorschriften
Zie voor het formulier kledinguitgifte: kleding in bruikleen