Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SDZ kleding kopen

Nieuwe SDZ kleding
SDZ heeft sinds het begin van het seizoen 2020/21 een nieuwe kledingleverancier: Macron.  De nieuwe kleding is verkrijgbaar in de SDZ shop op de club en via de Macron webshop.  Het nieuwe wedstrijdshirt is vooralsnog alleen via de Macron webshop te bestellen. De oude kleding is verkrijgbaar in de SDZ shop op de club en via de SDZ Football 1920 webshop.

In verband met coronamaatregelen wordt kleding op de club alleen op afspraak uitgeleverd/verkocht. Pasafspraken kun je maken via kleding@avv-sdz.nl.

Naast het aanbieden van nieuwe kleding wil SDZ ook graag het hergebruik van kleding aanmoedigen. Te kleine of overbodige voetbalkleding en -schoenen kun je aanbieden via de SDZ Marktplaats. Zorg ervoor dat wat je aanbiedt in goede staat is, of vermeld duidelijk wat er mankeert aan je kleding. Ben je op zoek naar bepaalde kleding? Ook dan kun je een advertentie plaatsen.   

Overgang van oude naar nieuwe kledinglijn
Seizoen 2020/21 en 2021/22 zijn overgangsjaren. Zowel het oude als het nieuwe wedstrijdtenue en trainingspak mogen worden gedragen. De oude tenues en trainingspakken die nog op voorraad zijn, worden tegen gereduceerd tarief verkocht via de SDZ webshop en de SDZ shop naast de kantine. Trainingspakken met SDZ embleem zijn niet verplicht voor de breedtesport. 

Voor selectiespelers geldt dat ze voorlopig in het oude shirt spelen. Dit krijgen ze in bruikleen. Selectiespelers die geen broek, kousen, trainingspak  hebben, dienen deze aan te schaffen (oude of nieuwe collectie). Zodra het nieuwe tenue beschikbaar is, krijgen selectiespelers het nieuwe shirt in bruikleen.  Ze zijn dan niet verplicht om ook al nieuwe kousen, broek en trainingspak aan te schaffen, dit mag uiteraard wel. 

Vanaf het seizoen 2022/23 dienen alle spelers het nieuwe wedstrijdtenue te dragen! Voor selectieteams is ook het trainingspak verplicht.

Zie voor de prijzen (Macron en Football 1920): prijslijst
Zie voor de kledingvoorschriften: kledingvoorschriften
Zie voor het formulier kledinguitgifte: kleding in bruikleen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!