Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SDZ kleding kopen

Nieuwe SDZ kleding
SDZ heeft sinds het begin van het seizoen 2020/21 een nieuwe kledingleverancier: Macron.  Het nieuwe wedstrijdtenue en kleding zijn verkrijgbaar via de Macron webshop en kunnen thuis worden afgeleverd of in de SDZ shop op de club worden opgehaald. De oude kleding is verkrijgbaar in de SDZ shop op de club en via de SDZ Football 1920 webshop.

Openingstijden SDZ shop (Football 1920 kleding)
Aangepaste openingstijden in verband met de nieuwe coronamaatregelen, geldig tot en met donderdag 23 december:
- donderdag van 15:00 - 17:00
- vrijdag van 15:00 - 17:00
- zaterdag van 9:30 - 17:00 wanneer het wedstrijdsecretariaat geopend is én het niet te druk is
Van 24 december t/m 9 januari is SDZ gesloten. De shop is in deze periode ook gesloten. 

Let op, er is geen pinautomaat aanwezig. Om te betalen plaats je ter plekke een bestelling in de webshop en rekent daar via iDeal af. Wij kunnen eventueel een QR-code voor je aanmaken waarmee je met iDeal kunt betalen.

Heb je een bestelling in de SDZ Football 1920 webshop geplaatst? Kom tijdens openingstijden langs bij het wedstrijdsecretariaat. Weet je niet zeker of je de juiste maat hebt? Kies dan voor 'Betaling bij afhalen'. Je past de kleding bij SDZ en betaalt ter plekke alsnog via de webwinkel.

Gebruikte kleding via SDZ Marktplaats
Naast het aanbieden van nieuwe kleding wil SDZ ook graag het hergebruik van kleding aanmoedigen. Te kleine of overbodige voetbalkleding en -schoenen kun je aanbieden via de
SDZ Marktplaats. Zorg ervoor dat wat je aanbiedt in goede staat is, of vermeld duidelijk wat er mankeert aan je kleding. Ben je op zoek naar bepaalde kleding? Ook dan kun je een advertentie plaatsen.   

Overgang van oude naar nieuwe kledinglijn
Seizoen 2020/21 en 2021/22 zijn overgangsjaren. De spelers uit de breedtesport mogen zowel het oude als het nieuwe wedstrijdtenue en trainingspak dragen. De oude tenues en trainingspakken die nog op voorraad zijn, worden tegen gereduceerd tarief verkocht via de SDZ webshop en de SDZ shop naast de kantine. Trainingspakken met SDZ embleem zijn niet verplicht voor de breedtesport. 

Voor selectiespelers geldt dat ze voorlopig nog in het oude shirt spelen. Dit krijgen ze in bruikleen. Selectiespelers die geen broek, kousen, trainingspak  hebben, dienen deze aan te schaffen (nieuwe Macron collectie). Zodra het nieuwe tenue beschikbaar is, krijgen selectiespelers het nieuwe shirt in bruikleen.  

Vanaf het seizoen 2022/23 dienen alle spelers het nieuwe wedstrijdtenue te dragen! Voor selectieteams is ook het trainingspak verplicht.

Zie voor de prijzen (Macron en Football 1920): prijslijst
Zie voor de kledingvoorschriften: kledingvoorschriften
Zie voor het formulier kledinguitgifte: kleding in bruikleen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!