SDZ kleding kopen - AVV SDZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SDZ kleding kopen

Nieuwe SDZ kleding
SDZ heeft sinds februari 2023 een nieuwe kledingleverancier: Jako.  Het nieuwe wedstrijdtenue en kleding zijn verkrijgbaar via de Jako webshop https://avv-sdz.clubwereld.nl/ en kunnen thuis worden afgeleverd.  De oude kledinglijn is verkrijgbaar in de SDZ shop op de club en via de SDZ Football 1920 webshop. Als je van je kleding af wil maak iemand anders blijf door het aan te bieden op SDZ Marktplaats  of plaats een oproep als je op zoek bent naar kleding. 

Openingstijden SDZ shop (Football 1920 kleding)

De shop is geopend op:
Dinsdag 17:00 - 17:45
Woensdag 17:00 - 17:45
Donderdag 17:00 - 17.45
Zondag 09:15 - 12:30

Let op, er is geen pinautomaat aanwezig. Om te betalen plaats je ter plekke een bestelling in de webshop en rekent daar via iDeal af. Wij kunnen eventueel een QR-code voor je aanmaken waarmee je met iDeal kunt betalen.

Heb je een bestelling in de SDZ Football 1920 webshop geplaatst? Kom tijdens openingstijden langs bij het wedstrijdsecretariaat. Weet je niet zeker of je de juiste maat hebt? Kies dan voor 'Betaling bij afhalen'. Je past de kleding bij SDZ en betaalt ter plekke alsnog via de webwinkel.

Stadspas en Jeugdfonds Sport (JFS) kledingtegoed
Heb je een tegoed vanuit het JFS of Stadspas? Je kunt hiermee een bestelling plaatsen in de SDZ webshop en kiezen voor 'betalen bij afhalen'. Vermeldt in het opmerkingenveld dat je met JFS of Stadspas wil betalen, geef de naam van de houder en het nummer van de JFS bevestiging of Stadspas door.    

Gebruikte kleding via SDZ Marktplaats
Naast het aanbieden van nieuwe kleding wil SDZ ook graag het hergebruik van kleding aanmoedigen. Te kleine of overbodige voetbalkleding en -schoenen kun je aanbieden via de
SDZ Marktplaats. Zorg ervoor dat wat je aanbiedt in goede staat is, of vermeld duidelijk wat er mankeert aan je kleding. Ben je op zoek naar bepaalde kleding? Ook dan kun je een advertentie plaatsen.   

Overgang van oude naar nieuwe kledinglijn
De spelers uit de breedtesport mogen zowel het oude als het nieuwe wedstrijdtenue en trainingspak dragen. De oude tenues en trainingspakken die nog op voorraad zijn, worden tegen gereduceerd tarief verkocht via de SDZ webshop en de SDZ shop naast de kantine. Trainingspakken met SDZ embleem zijn niet verplicht voor de breedtesport. 

Voor selectiespelers geldt dat ze nu in het Macron wedstrijdtenue spelen. Dit krijgen ze in bruikleen. Selectiespelers die geen broek, kousen, trainingspak  hebben, dienen deze zelf aan te schaffen. Per selectieteam wordt afgesproken welk merk gebruikt wordt. Wel zijn hier voorschriften voor; neem hiervoor contact op met kleding@avv-sdz.nl.   

Zie voor de prijzen (Jako en Football 1920): prijslijst
Zie voor de kledingvoorschriften: kledingvoorschriften
Zie voor het formulier kledinguitgifte: kleding in bruikleen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!