Copyright

Logo('s) en club/merknaam (zowel volledig uitgeschreven als afgekort) behoren exclusief toe aan de Amsterdamse Voetbalvereniging Samenspel Doet Zegevieren, kortweg AVV SDZ. Het gebruik en/of bedrukken hiervan door derden, zowel voor commerciele als informatieve doeleinden,  is zonder schriftelijke toestemming van het bestuur niet toegestaan.
De officiële SDZ-kleding bestaat uit wedstrijdtenue (shirt, broek, kousen) en een trainingspak, beide voorzien van het officiële SDZ-logo.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot bestuur@avv-sdz.nl

.