Kernwaarden

Voetbal is onze PASSIE

Prestatie

Wij doen er alles aan het beste uit onszelf te halen, onze doelen te bereiken, ons continu te verbeteren en te onderscheiden. Ieder op zijn eigen niveau. Dat levert mooie resultaten op en veel plezier. Bij SDZ gaan prestatie en plezier hand in hand.

Ambitie

Wij hebben de ambitie om te groeien. Samen werken we aan de club van de toekomst door open te staan voor vernieuwing en te investeren in kwaliteit.

Sfeer

SDZ'ers creëren een gezellige sfeer waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Samenspel

‘Samenspel doet zegevieren’ is ons motto. Samen zorgen wij voor een goed presterende en goed functionerende vereniging waar we als SDZ’ers trots op zijn.

Initiatief

SDZ’ers nemen het initiatief. Wij wachten niet af, maar komen in actie en durven het anders te doen.

Enthousiasme

Enthousiasme is de motor van onze club. Alles wat wij doen, doen we met aandacht, vol overtuiging en met een gezonde dosis Amsterdamse bluf.