Spelerspas - AVV SDZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spelerspas

Recente foto

Tot en met 31 oktober is het mogelijk om de spelerspasfoto te wijzigen. Dit kan via de Voetbal.nl app. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier. In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler bij een wedstrijd. De scheidsrechter moet jou aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld. Het moet dus een recente foto zijn! Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer (KNVB wedstrijdzaken app) voor de teamleider/trainer van jouw team. 

Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match. De zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl op deze verschillende plekken kun je zelf regelen via het onderdeel 'zichtbaarheid ' in jouw profielgegevens. 

Ga in de Voetbal.nl app naar 'instellingen' en kies voor 'mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. 
Ben je jonger dan 16 dan kan alleen een ouder/verzorger je foto wijzigen. Hier lees je hoe dat moet: instellingen wijzigen <16voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!