Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier

Inschrijven 

Via onderstaand formulier meld je je aan bij SDZ.

SDZ Voetbalschool voor voetballers van 4 tm 14
Jeugdspelers van 4 tm 14 jaar komen niet op de wachtlijst maar melden zich via onderstaand formulier aan als aspirantlid.  Als aspirantlid doe je mee aan de wekelijkse trainingen en onderlinge wedstrijden die georganiseerd worden door de SDZ Voetbalschool. Als aspirantlid betaal je de contributie die geldt voor het aspirantlidmaatschap.  Aspiranten worden in een regulier team geplaatst zodra er een plek vrij komt. Zie voor meer info over het aspirantlidmaatschap:  ALGEMENE INFO ASPIRANTEN

Wachtlijst vanaf 15 jaar
Ben je 15 jaar of ouder dan is het niet altijd mogelijk om rechtstreeks in een regulier team in te stromen. Je komt op een wachtlijst. Zodra er plaats is krijg je bericht. 

Selectie
Tallentvolle voetballers die graag in een selectieteam van SDZ zouden willen spelen, kunnen contact opnemen met de HJO's van SDZ. 

Vragen over inschrijven bij SDZ?
Neem contact op met de ledenadministratie via 020 - 2443996

Inschrijfformulier SDZ

Om je in te kunnen schrijven bij SDZ moet je minimaal 18 jaar zijn. Jeugdspelers (jonger dan 18) kunnen alleen door een eigen ouder/voogd worden ingeschreven. 


Door je in te schrijven bij SDZ verklaar je je akkoord met de voorwaarden en tarieven die gelden voor het lidmaatschap bij SDZ. Deze staan op www.avv-sdz.nl. 

De volgende vragen hebben betrekking op degene die wordt aangemeld.

Gebruik alleen cijfers

Geef hieronder de voorkeurspositie in het veld aan (meerdere opties mogelijk)

Geef svp aan welke categorie deze inschrijving betreft.
Kies bestandWijzigVerwijder
Kies bestandWijzigVerwijder

Kies bestandWijzigVerwijder

Lees hoe je een veilige kopie maakt van je id-bewijs: rijksoverheid.nl.

Kies bestandWijzigVerwijder

Lukt het niet om een pasfoto en id-bewijs te uploaden, mail deze dan naar ledenadministratie@avv-sdz.nl. Zonder foto en id-bewijs kan je niet worden ingeschreven! 

Ingevulde gegevens en uploads worden gebruikt conform de privacyverklaring zoals gepubliceerd op avv-sdz.nl. * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!