Inschrijfformulier - AVV SDZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier

Inschrijven 

Via onderstaand formulier meld je je aan bij SDZ.

SDZ Voetbalschool voor voetballers van 4 t/m 17 jaar (geboortejaar 2006 t/m 2019)
Jeugdspelers van 4 t/m 17 jaar melden zich via onderstaand formulier aan als aspirantlid.  Als aspirantlid doe je mee aan de wekelijkse trainingen en onderlinge wedstrijden die georganiseerd worden door de SDZ Voetbalschool. Als aspirantlid betaal je de contributie die geldt voor het aspirantlidmaatschap.  Aspiranten worden in een regulier team geplaatst zodra er een plek vrij komt. Let op: weet je niet zeker of voetballen wat voor je is, vraag dan eerst een proeftraining aan. Zie voor meer info over het aspirantlidmaatschap:  ALGEMENE INFO ASPIRANTEN

Selectie
Talentvolle voetballers die graag in een selectieteam van SDZ zouden willen spelen, kunnen contact opnemen met de HJO van SDZ.

Let op:
SDZ is een vereniging die draait op de inzet van vrijwilligers. Door de hulp van ouders/verzorgers en spelers kunnen we de club goed laten draaien. Kom je bij SDZ spelen, dan verwachten we van ouders/verzorgers dat zij de club minimaal 24 uur in een seizoen helpen. Op het inschrijfformulier geeft u aan welke vrijwilligerstaak u wilt uitvoeren. Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van minimaal 24 uur vrijwilligerswerk. Hierbij mag je wel zelf bepalen of je ouder/verzorger de taak uitvoert, of je het zelf uitvoert.    

Vragen over inschrijven bij SDZ?
Neem contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@avv-sdz.nl

Inschrijfformulier SDZ

Let op:
SDZ is een vereniging die draait op de inzet van leden. Door de hulp van ouders/verzorgers en spelers kunnen we de club goed laten draaien. Kom je bij SDZ spelen, dan verwachten we van ouders/verzorgers dat zij de club minimaal 24 uur in een seizoen helpen. Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van minimaal 24 uur ledentaak. Hierbij mag je wel zelf bepalen of je ouder/verzorger de taak uitvoert, of je het zelf uitvoert.  


Vragen over inschrijven bij SDZ?
Neem contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@avv-sdz.nl


Inschrijving
Om je in te kunnen schrijven bij SDZ moet je minimaal 18 jaar zijn. Jeugdspelers (jonger dan 18) kunnen alleen door een eigen ouder/voogd worden ingeschreven. Let op: door het invullen van onderstaand formulier verplicht je je tot het betalen van de contributie (met uitzondering van spelers die op de wachtlijst terecht komen).  


Door je in te schrijven bij SDZ verklaar je je akkoord met de voorwaarden en tarieven die gelden voor het lidmaatschap bij SDZ. Deze staan op www.avv-sdz.nl. 

Voor minderjarigen geldt dat de ouder/verzorger de vrijwilligerstaak uitvoert. Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je zelf verantwoordelijk. Hierbij mag je wel zelf bepalen of je ouder/verzorger de taak uitvoert, of je het zelf uitvoert.    

Een contactpersoon van de desbetreffende afdeling zal na inschrijving contact met u opnemen. 


De ingevulde gegevens en uploads worden gebruikt conform de privacyverklaring zoals gepubliceerd op www.avv-sdz.nl.

De volgende vragen hebben betrekking op degene die wordt aangemeld.

Gebruik alleen cijfers

Geef hieronder de voorkeurspositie in het veld aan (meerdere opties mogelijk)

Geef svp aan welke categorie deze inschrijving betreft.
Kies bestandWijzigVerwijder
Kies bestandWijzigVerwijder

Kies bestandWijzigVerwijder

Lees hoe je een veilige kopie maakt van je id-bewijs: rijksoverheid.nl.

Kies bestandWijzigVerwijder

Lukt het niet om een pasfoto en id-bewijs te uploaden, mail deze dan naar ledenadministratie@avv-sdz.nl. Zonder foto en id-bewijs kan je niet worden ingeschreven! 

Ingevulde gegevens en uploads worden gebruikt conform de privacyverklaring zoals gepubliceerd op avv-sdz.nl. * = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!