Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ALV deelname via Zoom

Deelname ALV op 7 juni via ZOOM

LET WEL: Alleen leden die fysiek aanwezig zijn bij SDZ mogen stemmen!
Digitaal kun je de ALV alleen volgen en via chat vragen stellen. Wél kun je een ander SDZ lid machtigen om voor jou te stemmen. Zie SDZ_ALV_VOLMACHT.pdf.

Hoe krijg ik toegang ?

Via deze link kun je digitaal aanwezig zijn bij de ALV:

https://us02web.zoom.us/j/84830712984?pwd=dTVjOWJjUWxPYTBpdGd1Uk4wa3ljdz09

Je kunt vanaf 19h50 inloggen.

Hoe verloopt deelname via Zoom ?

Zoom deelnemers kunnen niet inspreken. Wel kunnen je via de chat vragen stellen. De moderator zal de vragen en opmerkingen inbrengen bij de ALV. Let op: je berichten kunnen door iedereen gelezen worden.

De chat is alleen voor onderwerpen die relevant zijn voor de ALV. De moderator heeft het recht om, als berichten ongepast zijn (inhoud, taalgebruik), een deelnemer te blokkeren.

Mochten er technische problemen zijn, dan zal de fysieke vergadering doorgaan.

Kan ik zien wie er verder online aanwezig is ?

Maak jezelf na inloggen bekend in de chat. Voornaam, achternaam, wie je vertegenwoordigt (als ouder) en eventueel het team waaraan je verbonden bent. Dit wordt ook vastgelegd in de notulen van de ALV.

Hoe werkt het stemmen ?

Zoom deelnemers kunnen niet stemmen. Alleen ALV deelnemers die fysiek aanwezig zijn en stemrecht hebben, mogen stemmen. Spelende en niet-spelende leden hebben stemrecht. Ieder lid mag maximaal een machtiging ontvangen. Zie voor meer informatie https://www.avv-sdz.nl/1913/20220607_agenda/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!