Word partner/sponsor van SDZ - AVV SDZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Word partner/sponsor van SDZ

Wij zijn AVV SDZ. Opgericht 1 mei 1920 in Amsterdam West. Uitgegroeid tot een van de grootste, leukste en meest prestigieuze voetbalverenigingen van de stad met ruim 1000 jeugdleden, 400 volwassenen en 200 vrijwilligers met branie en bluf. Ondernemend, open en gezellig, dat ook. De mooie mix van mensen en culturen kenmerkt SDZ. Een échte afspiegeling van Amsterdam. Met samen als belangrijkste spelregel. Want wij weten als geen ander: Samenspel Doet Zegevieren. Dat is SDZ en Amsterdam op z'n best! 

SDZ neemt als voetbalvereniging derhalve een belangrijke sociale en maatschappelijke plaats in binnen Amsterdam Centrum-West. De club staat voor zowel breedte- als topsport. Zo organiseert SDZ samen met diverse maatschappelijke partners tal van activiteiten, waarbij een 'nieuwe' toekomst bieden aan 'kwetsbare' Amsterdammers, zelfontwikkeling en een verantwoorde en gezonde levensstijl centraal staat. Daarnaast is SDZ trotse partnerclub van Ajax en zijn zowel het eerste herenteam als de jeugdselectie teams toonaangevend in de diverse (Amsterdamse) competities.

Partner/sponsor worden van SDZ biedt je, naast het bereiken van een commercieel interessante doelgroep, daarom ook een enorme kans op meer naamsbekendheid als maatschappelijk betrokken onderneming of supporter van lokale topsport. 

De business club

De SDZ Business Club ondersteunt SDZ in de breedste zin van het woord en heeft de ambitie uit te groeien tot een van de belangrijkste netwerkclubs in Amsterdam-West. Tijdens het voetbalseizoen worden verschillende netwerkactiviteiten georganiseerd en krijgt uw bedrijf een uitnodiging voor het jaarlijks sponsortoernooi op de club. Dit vergemakkelijkt het onderlinge contact en biedt de mogelijkheid onderling zaken te doen in een informele sfeer. In de link hieronder treft u alle informatie aan over de businessclub en leest u ook meer over de sponsormogelijkheden.

Sponsorpakketten 

Voor sponsoren hebben wij verschillende pakketten samen gesteld. Deze pakketten zijn te downloaden als pdf. 
Sponsoring is vaak maatwerk en daarom bespreken we graag uw wensen en ideeën! 

Interesse? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op door te mailen naar sponsorcommissie@avv-sdz.nl.

Sponsorcommissie AVV SDZ

Partner/Sponsor AVV SDZ* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!