JFS-Stadspas - AVV SDZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JFS-Stadspas

Stadspas/JFS

Stadspas
Leden die een stadspas hebben kunnen (een deel van) de contributie hiermee betalen. Meer op de site van de gemeente of je in aanmerking komt voor een stadspas: Stadspas

JFS
Het JeugdFondsSport is een organisatie die de contributie en/of de sportattributen betaalt voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Lees op de site van JFS of je in aanmerking komt voor  een bijdrage en hoe je die aanvraagt: JeugdFondsSportencultuur.nl

Wil je (een deel van) de contributie middels stadspas of JFS voldoen? Dan gelden de volgende regels:

-Leden die de contributie met stadspas willen betalen, dienen uiterlijk 22 augustus van het nieuwe seizoen een foto van de voor- en achterkant van hun pas te sturen naar stadspas@avv-sdz.nl. Stadspas vergoedt maximaal 300 euro. Het eventuele resterende bedrag dat niet door stadspas vergoed wordt, dient zsm en uiterlijk 16 oktober van het lopende seizoen op de rekening van SDZ te staan. Je ontvangt hiervoor een betaallink. 

-Voor leden die de contributie middels een bijdrage van JFS willen voldoen, moet SDZ uiterlijk 22 augustus van het nieuwe seizoen een goedkeuring van JFS ontvangen hebben. Vraag dus op tijd een vergoeding aan. Dit kan vanaf 1 mei. Stuur uiterlijk 22 augustus een foto van de goedkeuring (met daarop het bedrag dat JFS vergoedt!) naar jfs@avv-sdz.nl. JFS vergoedt maximaal 300 euro. Het eventuele resterende bedrag dat niet door JFS vergoed wordt, dient zsm en uiterlijk 16 oktober van het lopende seizoen op de rekening van SDZ te staan.  Je ontvangt hiervoor een betaallink. 

-Heeft SDZ op 22 augustus van het nieuwe seizoen geen foto van de stadspas/de JFS-goedkeuring ontvangen of 16 oktober van het lopende seizoen het eventuele resterende bedrag niet ontvangen, dan ziet SDZ dit als opzegging en word je uitgeschreven als lid. De volledige contributie voor het lopende seizoen blijft dan wel verschuldigd.

- Aspirantleden die zich later in het seizoen inschrijven, na 22 augustus van het nieuwe seizoen, dienen bij hun inschrijving een foto van de voor- en achterkant van hun stadspas of een foto van de JFS-goedkeuring te uploaden. Het eventuele resterende bedrag dat niet vergoed wordt, moet binnen 10 dagen op de rekening van SDZ staan, anders vervalt de inschrijving.

 
LOGO_JeugdfondsSPORT_01_RGB_digitaal.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
            

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!