Meer dan Voetbal - AVV SDZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meer dan Voetbal

                                           MEER DAN VOETBAL

Onder de noemer 'Meer dan Voetbal' neemt SDZ als Maatschappelijk Verantwoorde/betrokken Voetbalvereniging (M.V.V.) namelijk ook een belangrijke sociale en maatschappelijke plaats in binnen Amsterdam Centrum-West. Zo organiseert SDZ samen met diverse maatschappelijke partners tal van activiteiten, waarbij een 'nieuwe' toekomst bieden aan 'kwetsbare' Amsterdammers, (re)integratie, zelfontwikkeling alsmede een verantwoorde, gezonde en sportieve levensstijl centraal staat.

SDZ@WORK
Een van onze bekendste projecten is 'Uit de keuken van SDZ' waarbij jonge statushouders 'voornamelijk uit Syrie', onder leiding van professionele koks in de keuken van onze SDZ kantine gezonde verse maaltijden bereiden.  Op deze manier hoopt SDZ een bijdrage te leveren om deze nieuwe Amsterdammers te helpen integreren in onze maatschappij. 

Taaltrainingen zijn een wezenlijk onderdeel van onze aanpak om de integratie te bevorderen, speciaal hiervoor hebben wij dan ook een tweetal boekjes uitgegeven.  Te weten Taal op het voetbalveld en Taal in de voetbalkantine.
Taal_op_het_Voetbalveld.png

Taal_in_de_Voetbalkantine.jpg

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!