Opzeggen/Overschrijven

Opzeggen
SDZ-leden die hun lidmaatschap wensen te beeindigen, dienen onderstaand formulier in te vullen.
LET OP: Een mail, sms, app, mondelinge opzegging leidt niet tot een uitschrijving. Opzeggen kan uitsluitend via onderstaand formulier.

De volgende regels gelden mbt opzeggen:
-Opzeggen voor 1 mei 2021 is kosteloos.
-Bij opzegging vanaf 1 mei 2021 tot 23 augustus 2021 brengt de vereniging 75 euro in rekening.
-Bij opzeggingen tijdens het seizoen, vanaf 23 augustus 2021, is de volledige contributie verschuldigd. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Ook in geval van blessure, ziekte, verhuizing, gewijzigde financiële omstandigheden, onvoorziene calamiteiten enzovoorts, is de volledige contributie verschuldigd.
-Wil je na seizoen 2021/22 stoppen met voetballen, zeg dan op voor 1 mei 2022. Vanaf 1 mei 2022 brengt de vereniging 75 euro kosten in rekening en vanaf de start van het seizoen is de volledige contributie verschuldigd.

Overschrijven
Als je besluit om naar een andere vereniging te gaan is een overschrijvingsverzoek van de nieuwe vereniging nodig en dien je je lidmaatschap bij SDZ op te zeggen.  De uiterste overschijfdatum is 15 juni. LET OP: Opzeggen is tot 1 mei 2021 kosteloos, vanaf 1  mei tot 15 juni 2021 wordt 75 euro in rekening gebracht!

Blokkade
Zowel bij opzeggen als overschrijven bekijkt de ledenadministratie of aan alle financiele verplichtingen is voldaan en of kledingstukken die in bruikleen zijn gegeven zijn ingeleverd.  Als niet aan de verplichtingen is voldaan, wordt een blokkade opgelegd en is uitschrijving/overschrijving niet mogelijk.

Contact ledenadministratie:  020- 2443996

opzegformulier